Tagrenovering

Tagrenovering

Går du og overvejer om dit hus har brug for et helt nyt tag? Vidste du at der findes flere alternativer før du er nødsaget til at kaste dig ud i så kæmpe og dyrt et projekt?

Det er ikke altid nødvendigt med et helt nyt tag, og inden sådan en stor beslutning skal tages, er det værd at overveje om en tagrenovering er et bedre alternativ.

Ofte kan forfatningen af taget se ud til at være i en ringere tilstand en det egentlig er tilfældet. Med blot en kærlig behandling fra vores kompetente håndværkere kan dit tag blive som nyt. Med blot en tagrenovering kan du opnå billigere, lettere og lige så fantastiske resultater som ved en komplet tagudskiftning.

Renoverings tilbud

Hos Fyns Tagrenovering dækker vores tagrenovationstilbud over flere forskellige processer. Vi tager selvfølgelig ud og vurderer, hvad netop dit tag har behov for, og servicerer alle tagtyper såsom beton, stål, tagplader, skiffer mm.

Tagrenovering kan indebære

  • En dybdegående rensning af taget

  • Maling af taget, så det ser ud som nyt

  • Mulighed for at få efterisoleret taget

Vi anbefaler en efterisolering af taget i forlængelse af den igangværende renovation. Dette kan være med til at skabe en besparing på varmeregningen.

Hvorfor vælge at få udført en tagrenovering?

Der kan være forskellige fordele ved at vælge en tagrenovering frem for et helt nyt tag. Prisen danner selvfølgelig grundlag for en væsentlig fordel, og i langt de fleste tilfælde vil der være penge at hente ved en tagrenovering. Derudover findes der nogle tekniske faktorer – som eksempelvis at det eksisterende tag kan have et særligt design, der gør at et nyt tag vil ændre drastisk på husets æstetik. Derfor tilbyder vores tageksperter med  flere års erfaring, at komme ud og vurdere hvad der er den bedste tagløsning i præcis dit tilfælde.

Nyt tag eller tagrenovering?

Dette er et stort spørgsmål som afhænger af mange forskellige faktorer. Derfor tilbyder vi hos Fyns Tagrenovering, at komme ud og vurdere dit specifikke tagprojekt. Vores kompetente håndværkere bliver løbende efteruddannet, så de har den nyeste viden om både at lægge nyt tag og foretage en tagrenovering – og kan nemt kende forskel på hvornår et nyt tag er den klogeste løsning. Vi kommer gerne rundt i Odense eller på resten af Fyn, så afstand er intet problem.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Så kontakt os på telefon 22 44 44 89 eller på mail post@fyns-tag.dk – vi sidder klar til at rådgive dig.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Så kontakt os på telefon 22 44 44 89 eller på mail post@fyns-tag.dk – vi sidder klar til at rådgive dig.

Fyns Tagrenovering

Allingtonvænget 48
5270 Odense

Support

Persondatapolitik

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Google's privatlivspolitik og servicevilkår er gældende.