Tagrenovering – det er ikke altid nødvendigt med et helt nyt tag

Går De og overvejer om Deres hus har brug for et helt nyt tag? Inden da, er det værd at overveje om det faktisk er bedre at få foretaget en tagrenovering i stedet.
Mange tage syner måske i værre forfatning end det egentlig er tilfældet, og med blot en kærlig behandling fra vores kompetente håndværkere kan Deres tag blive som nyt med en tagrenovering – det er både billigere og lettere end at lægge helt nyt tag.

Hvad dækker en renovering over

En tagrenovation kan dække over flere forskellige processer. Fyns Tagrenovering tager ud og vurderer, hvad netop Deres tag har behov for, uanset hvilken tagtype – beton, stål, tagplader, skiffer etc. – Deres hus har.

Tagrenovering kan indebære:

Når De alligevel er i gang med at arbejde på taget, kan det være smart at overveje efterisolering. Så er der oven i købet penge at spare på varmeregningen.

Hvorfor vælge at få en tagrenovering?

Der kan være flere fordele ved at vælge at få Deres tag renoveret. Prisen er selvfølgelig en væsentlig del af beslutningen når De skal have lavet arbejde på Deres tag. Og i langt de fleste tilfælde vil der være penge at hente ved en tagrenovering frem for et helt nyt tag.

Dertil kommer også nogle tekniske faktorer – eksempelvis kan det eksisterende tag have et særligt design, der gør at et nyt tag vil ændre drastisk på husets æstetik.
Vores dygtige medarbejdere har flere års erfaring med at vurdere, hvad der er den bedste tagløsning for Dem.

Nyt tag eller tagrenovering?

Dette er et stort spørgsmål – og der er ikke to svar der er helt ens. Derfor kommer vi hos Fyns tagrenovering gerne ud og vurderer Deres tagprojekt, om De bor i Odense eller på resten af Fyn. Vi giver også et tilbud på den bedste løsning.
Vores kompetente håndværkere bliver løbende efteruddannet, så de har den nyeste viden om både at lægge nyt tag og foretage en tagrenovering – og kan kende forskel på hvornår et nyt tag er den klogeste løsning.