Rens og maling af tag i Odense og på Fyn

Dit hus tag er den største overflade og derfor noget af visuelle andre folk ser. Ligeledes bliver dit tag udsat for flere forskellige vejrforhold, hvorfor dit tag kræver en løbende vedligeholdelse. Rens og maling af tag i Odense og på Fyn er kun nogle af de områder vi arbejder i, men der vi har valgt at lægge vores fokus. Derved er ved i tæt kontakt med vores kunder, når der er tale om rensning af tag.

Dette kan ske ved tagrenovering, tagrensning, tagmaling eller algebehandling. 

Tagrens og maling af dit tag som vedligeholdelse

Med tagmaling til dit hus får du igen et flot tag og en længere levetid og være med til at øge eller holde dit hus værdi. Dit hus vil fremstå vedligeholdt ved maling af dit tag med tagmaling. Vi sikre dig en professionel tagmaler til at varetage din opgave om tagmaling.

Et sundt tag kan holde fugt, skimmel og frost ude der i sig selv er en af vores argumenter til dig, hvis du overvejer maling af dit tag.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag

Fyns Tagrenovering sørger for at rådgive dig i processen om din tagrensning og derfor tilbyder vi et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag.

Du er velkommen til at kontakte Frank Jensen for spørgsmål til tagrensning eller en generel tagrenovering på tlf. 22 44 44 89.

Husk at vi også udfører tagrensning eller rensning af dit tag i Bogense, Nyborg, Odense, Svendborg, Middelfart – og naturligvis resten af Fyn.