Få nyt tag på Fyn

Trænger Deres hus til et helt nyt tag, så står vi hos Fyns Tagrenovering klar til at løse det for Dem. Der kan være mange grunde til at det er smart at få et helt nyt tag på huset. Ud over det åbenlyse, at taget er utæt eller beskadiget, kan det også være en sund investering at få nyt tag på huset. Hvis De alligevel er ved at renovere eller måske bygge nyt hus, er der mange muligheder i et nyt tag, som ikke er der ved en tagrenovering.

Fordelene ved et nyt tag

Ved montage af et nyt tag er der mange faktorer der spiller ind – isolering, tagrender, kviste, vinduer, farve, tagtype, holdbarhed etc. – det er ikke kun prisen der afhænger af disse valg, det er også Deres mulighed for at ændre drastisk på husets udseende og værdi.

Med et nyt tag får du mulighed for:

  • At efterisolere, og få en bedre varmeøkonomi
  • At vælge en ny tagbelægning
  • At give taget en ny farve
  • At bygge til, både indvendigt og udvendigt med kviste eller kanapper
  • At få installeret vinduer

Det hele er op til Dem, og vi rådgiver og vejleder gerne så De får det bedste nye tag til Deres hus.

Din taghåndværker på Fyn, Odense og i trekantsområdet

Fyns Tagrenovering kommer gerne ud til Dem og vurderer opgaven, så vi kan give et uforpligtende tilbud. Vi bor i Odense, men operere på hele Fyn og kommer også gerne til trekantsområdet for at udføre tagarbejde for Dem.
Vores dygtige medarbejder modtager jævnligt efteruddannelse så de dermed altid er topkvalificeret til at lægge dit nye tag.

Kontakt os og hør mere om at få lagt nyt tag eller for et uforpligtende tilbud.