Rensning af fliser

Det er ikke kun taget, vi kan give en kærlig hånd hos Fyns Tagrenovering – også rensning af fliser, er vi specialister i. Vores særlige rensemaskine er skånsom med belægningen, men hård mod snavs, mos og alger på fliserne.
Ved at få renset dine fliser forlænger De ikke kun levetiden på fliserne, men sparer penge. En effektiv rensning af fliserne kan gøre dem lige så flotte som da de først blev lagt, og ved en samtidig forbyggende behandling af fliserne holder resultatet i mange år fremover.

Der er brug for en specialist ved rensning af fliser!

Det er ikke nogen god ide selv at give sig i lag med en højtryksrenser og rense fliserne for alger og mos. Standard højtryksrensere er ikke tilpasset fliser, og dermed risikeres det, at man skader flisernes belægning eller skyller fugerne væk.


Efterlades fliserne også ubehandlede efter en rensning kan de blive mere sårbare over for nye algeangreb, da flisens belægning er blottet. Derfor er det vigtigt at få den rette efterbehandling, det sørger vi hos Fyns Tagrenovering selvfølgelig gerne for, og ellers giver vi gerne råd og vejledning om, hvordan du passer på fliserne fremover.


Derfor er det en god investering at få os ud og udføre opgaven. Vores uddannede medarbejdere løser hurtigt og effektivt rensningen af Deres fliser, og behandlingen kan udføres så længe der ikke er udsigt til frost.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser på Fyn

Kontakt Fyns Tagrenovering for at få den bedste rådgivning om, hvordan rensning af fliserne skal gribes an. Vi vejleder dig igennem hele processen og giver gerne et uforpligtende tilbud på rensning af Deres fliser, uanset hvor De bor på Fyn og i Trekantsområdet.

 

Kontakt Frank Jensen for spørgsmål til rensning af fliser