Få et godt tilbud

  Udfyld felterne, eller ring på 22 44 44 89

  Rensning af tag i Odense og på Fyn

  Dit hustag er den største overflade og derfor noget af det visuelle andre folk ser. Ligeledes bliver dit tag udsat for flere forskellige vejrforhold, hvorfor dit tag kræver en løbende vedligeholdelse. Rensning af tag i Odense og på Fyn er kun nogle af de områder vi arbejder i, men der vi har valgt at lægge vores fokus. Derved er vi i tæt kontakt med vores kunder, når der er tale om rensning af tag. Dette kan ske ved tagrenovering, tagrensning, tagmaling eller algebehandling.

  Derfor skal du vælge en tagrensning

  Nogle år efter du har fået lagt nyt tag, vil tagets overflade langsomt få fugt, mos, svampe alger og lignende. Hvis du ikke får udført en tagrensning i tide, kan dette betyde at dit tag på sigt vil blive utæt. En tagrensning af dit tag vil bl.a. forlænge levetiden og samtidig beholde en flot overflade.

  Vi uddanner vores personale løbende for derved at sikre en professionel rådgivning omkring tagrens og rensning af dit tag generelt.

   

  Få et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag

  Fyns Tagrenovering sørger for at rådgive dig i processen om din tagrensning og derfor tilbyder vi et uforpligtende tilbud på rensning af dit tag. Du er velkommen til at kontakte Frank Jensen for spørgsmål til tagrensning eller en generel tagrenovering på tlf. 22 44 44 89.

  Husk at vi også udfører tagrensning eller rensning af dit tag i Bogense, Nyborg, Odense, Svendborg, Middelfart – og naturligvis resten af Fyn.