Fliserens

Fliserens

Hos Fyns Tagrenovering tilbyder vi også specialiserede services som rensning af fliser. Vores professionelle rensemaskine er skånsom med belægningen, men hård mod snavs, mos og alger på fliserne. Med en rensning af dine fliser sørger du for at forlænge deres levetid, og i det lange løb sparer du penge. En effektiv rensning af fliserne vil få dem til at se ud som nye, og ved en samtidig forebyggende behandling af fliserne holder resultatet i mange år fremover.

Derfor skal du investere i en specialist ved rensning af fliser!

Har du overvejet at rense dine fliser selv? Så vil vi hos Fyns Tagrenovering anbefale dig at investere i en specialist, og i stedet spare pengene et mindre risikabelt sted.
For at kunne bruge en højtryksrenser til at fjerne alger og mos, kræver det mere viden end man skulle forvente. En standard højtryksrenser er ikke tilpasset fliser, og dermed risikeres det, at man skader flisernes belægning eller skyller fugerne væk.

Efterlades fliserne ubehandlede efter en rensning kan de blive mere sårbare over for nye algeangreb, da flisens belægning er blottet. Derfor er det vigtigt at få den rette efterbehandling.
Derfor anbefaler vi at invester i specialister som os hos Fyns Tagrenovering. Vores uddannede medarbejdere løser hurtigt og effektivt rensningen af dine fliser, og behandlingen kan udføres så længe der ikke er udsigt til frost.
Vi sørger for at rådgive og vejlede dig om hvordan du passer på fliserne fremover, så din investering kan holde sig synlig i flere år frem.

Modtag et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser på Fyn

Kontakt vores specialister hos Fyns Tagrenovering for at få den bedste rådgivning om rensning af fliser mm. Vi vejleder dig igennem hele processen og giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Så kontakt os på telefon 22 44 44 89 eller på mail post@fyns-tag.dk – vi sidder klar til at rådgive dig.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Så kontakt os på telefon 22 44 44 89 eller på mail post@fyns-tag.dk – vi sidder klar til at rådgive dig.

Fyns Tagrenovering

Allingtonvænget 48
5270 Odense

Support

Persondatapolitik

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Google's privatlivspolitik og servicevilkår er gældende.